Prospect Brastoryn, capsule

Substanța activă: temozolomidum
Producator: EirGen Pharma Ltd. Irlanda
Clasa ATC: [L01AX]: antineoplazice si imunomodulatoare >> citostatice >> agenti alchilanti >> alti agenti alchilanti
Brastoryn 5 mg capsule
Brastoryn 20 mg capsule
Brastoryn 100 mg capsule
Brastoryn 140 mg capsule
Brastoryn 180 mg capsule
Brastoryn 250 mg capsule

Indicații Brastoryn, capsule:

Brastoryn conţine un medicament denumit temozolomidă. Acest medicament este o substanţă antitumorală.

Brastoryn este utilizat pentru tratamentul formelor specifice de tumori cerebrale:
• la adulţi cu glioblastom multiform nou diagnosticat. Brastoryn este utilizat iniţial în asociere cu radioterapie (faza de administrare concomitentă a tratamentului) şi ulterior ca monoterapie (faza de monoterapie a tratamentului).
• la copii şi adolescenţi cu vârsta de 3 ani şi peste şi la pacienţi adulţi cu glioame maligne, cum sunt glioblastomul multiform sau astrocitomul anaplazic. Brastoryn este utilizat în tratamentul aceste tumori, dacă au recidivat sau au progresat după terapia standard.

Contraindicații:

Nu luaţi Brastoryn
• dacă sunteţi alergic la temozolomidă sau la oricare dintre celelalte componente ale acestui medicament.
• dacă aţi prezentat reacţii alergice la dacarbazină (un medicament anticanceros uneori denumit DTIC). Semnele de reacţie alergică includ senzaţie de mâncărime a pielii, senzaţie de lipsă de aer sau respiraţie şuierătoare, umflarea feţei, buzelor, limbii sau gâtului.
• dacă numărul anumitor tipuri de celule din sânge este redus sever (mielosupresie) cum sunt numărul celulelor albe şi al trombocitelor.

Aceste celule din sânge sunt importante în lupta împotriva infecţiilor şi pentru coagularea normală a sângelui. Înainte de începerea tratamentului, medicul dumneavoastră vă va efectua teste de sânge pentru a fi sigur că aveţi un număr suficient din aceste celule.

Administrare Brastoryn, capsule:

Luaţi întotdeauna acest medicament exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră sau farmacistul. Discutaţi cu medicul dumneavoastră sau cu farmacistul dacă nu sunteţi sigur.
Doza şi durata tratamentului
Medicul decide doza de Brastoryn. Aceasta este stabilită în funcţie de dimensiunea (înălţimea şi greutatea) dumneavoastră corporală, dacă aveţi o tumoră care a recidivat şi de eventuala chimioterapie pe care aţi efectuat-o anterior. Pentru a evita sau a controla simptomele de greaţă şi vărsăturile, medicul vă poate recomanda administrarea unor alte medicamente (antiemetice) înainte şi/sau după administrarea de Brastoryn.
Pacienţi cu glioblastom multiform nou diagnosticat Dacă sunteţi un pacient nou diagnosticat, tratamentul se va efectua în 2 faze:
• iniţial tratamentul concomitent cu radioterapie (faza de administrare concomitentă)
• urmată de tratamentul doar cu Brastoryn (faza de monoterapie)
În timpul fazei de administrare concomitentă, medicul dumneavoastră vă va prescrie la începerea tratamentului o doză de Brastoryn de 75 mg/m2 (doza obișnuită). Veţi lua această doză în fiecare zi timp de 42 zile (până la 49 zile) în asociere cu radioterapie. În funcţie de numărul celulelor dumneavoastră din sânge şi de cum toleraţi medicamentul pe perioada fazei de administrare concomitentă, administrarea dozei de Brastoryn poate fi amânată sau întreruptă definitiv. În momentul finalizării radioterapiei, se întrerupe tratamentul timp de 4 săptămâni, pentru a permite organismului dumneavoastră să se refacă. Apoi veţi începe faza de monoterapie.

În timpul fazei de monoterapie, doza şi modul în care veţi lua Brastoryn vor fi diferite. Medicul vă va stabili doza exactă de medicament. Vor fi până la 6 perioade (cicluri) de tratament. Fiecare durează 28 zile. Veţi lua o nouă doză doar de Brastoryn o dată pe zi, pentru primele 5 zile (“zilele de administrare”) ale fiecărui ciclu. Prima doză va fi de 150 mg/m2. Apoi, urmează 23 de zile în care nu veţi lua Brastoryn . Astfel, în total sunt 28 de zile într-un ciclu de tratament. După ziua 28 va începe următorul ciclu. Veţi lua din nou Brastoryn o dată pe zi, timp de 5 zile, urmate de 23 zile fără Brastoryn. În funcţie de numărul celulelor din sânge şi de cum toleraţi acest medicament, pe perioada fiecărui ciclu de tratament, doza de Brastoryn poate fi modificată, amânată sau întreruptă definitiv.

Pacienţi cu tumori care au recidivat sau au progresat (glioame maligne cum sunt glioblastomul multiform sau astrocitomul anaplazic) şi care utilizează doar Brastoryn:
Un ciclu de tratament cu Brastoryn durează 28 zile. Veţi lua doar Brastoryn o dată pe zi, în primele 5 zile. Această doză zilnică depinde de efectuarea anterioară sau nu a tratamentului chimioterapic.

Dacă nu aţi fost tratat anterior cu chimioterapice, prima doza de Brastoryn administrată va fi de 200 mg/m2, o dată pe zi, pentru primele 5 zile. Dacă aţi fost tratat anterior cu chimioterapie, veţi începe cu o doză de Brastoryn de 150 mg/m2, o dată pe zi, pentru primele 5 zile ale ciclului. Apoi, urmează 23 de zile în care nu veţi lua Brastoryn. Astfel, în total sunt 28 de zile într-un ciclu de tratament.

După ziua 28, va începe următorul ciclu de tratament. Vi se va prescrie din nou Brastoryn o dată pe zi timp de 5 zile, urmate de 23 de zile fără Brastoryn .
Înainte de începerea unui nou ciclu de tratament vi se vor efectua teste de sânge pentru a vedea dacă este necesară ajustarea dozei de Brastoryn . În funcţie de rezultatele testelor de sânge, medicul dumneavoastră poate modifica doza pentru următorul ciclu.

Cum să luaţi Brastoryn
Luaţi doza de Brastoryn prescrisă, o dată pe zi, de preferat în acelaşi moment al zilei.
Luaţi capsulele pe stomacul gol; de exemplu, cu cel puţin o oră înainte de micul dejun. Înghiţiţi capsula (capsulele) întreagă (întregi), cu un pahar de apă. Nu deschideţi, nu sfărâmaţi şi nu mestecaţi capsulele. Dacă o capsulă este deteriorată, evitaţi contactul pulberii cu pielea, ochii sau nasul. Dacă, în mod accidental, pulberea intră în contact cu ochii sau cavitatea nazală, spălaţi zona respectivă cu jet de apă. În funcţie de doza prescrisă, s-ar putea să fie necesar să luaţi mai mult de o capsulă o dată, eventual cu concentraţii diferite (conţinutul de substanţa activă, în mg). Culoarea capacului capsulei diferă pentru fiecare concentraţie.

Concentraţia Culoarea capacului Brastoryn 5 mg capsule Verde Brastoryn 20 mg capsule Portocaliu Brastoryn 100 mg capsule Roșu -Violet Brastoryn 140 mg capsule Albastru Brastoryn 180 mg capsule Brun Brastoryn 250 mg capsule Alb

Trebuie să vă asiguraţi că înţelegeţi pe deplin şi vă amintiţi următoarele:
• câte capsule trebuie să luaţi în fiecare zi de administrare. Solicitaţi medicului dumneavoastră sau farmacistului să vă scrie numărul de capsule (inclusiv culoarea acestora).
• care sunt zilele dumneavoastră de administrare. Verificaţi doza cu medicul dumneavoastră de fiecare dată când începeţi un nou ciclu de tratament deoarece doza poate fi diferită de ciclul precedent.

Luaţi întotdeauna Brastoryn exact aşa cum v-a spus medicul dumneavoastră. Este foarte important să întrebaţi medicul dumneavoastră sau farmacistul dacă nu sunteţi sigur. Greşelile în modul de administrare a acestui medicament pot avea consecinţe grave asupra stării dumneavoastră de sănătate.

Dacă luaţi mai mult Brastoryn decât trebuie
Dacă, în mod accidental, luaţi mai multe capsule de Brastoryn decât v-au fost recomandate, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră sau farmacistului.

Dacă uitaţi să luaţi Brastoryn
Luaţi doza omisă cât mai curând posibil în aceeaşi zi. Dacă trece o zi întreagă fără să luaţi medicamentul, adresaţi-vă medicului dumneavoastră. Nu luaţi o doză dublă pentru a compensa doza uitată, cu excepţia cazului în care medicul dumneavoastră vă recomandă să procedaţi astfel.

Dacă aveţi orice întrebări suplimentare cu privire la acest medicament, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale.

Compoziție Brastoryn, capsule:

Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 5 mg.
Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 20 mg.
Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 100 mg.
Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 140 mg.
Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 180 mg.
Substanţa activă este temozolomida. Fiecare capsulă conţine temozolomidă 250 mg.

- Celelalte componente sunt: Conţinutul capsulei: Lactoză anhidră Dioxid de siliciu coloidal anhidru Amidonglicolat de sodiu tip A Acid tartric Acid stearic
Învelişul capsulei, mărimea 0 5 mg: Gelatină Dioxid de titan (E171) Oxid galben de fer (E172) Indigotină - FD&C Blue2 (E132)
20 mg: Gelatină Dioxid de titan (E171) Oxid roşu de fer (E172) Oxid galben de fer (E172)
100 mg: Gelatină Dioxid de titan (E171) Oxid roşu de fer (E172) Indigotină - FD&C Blue2 (E132)
140 mg: Gelatină
Dioxid de titan (E171) Indigotină - FD&C Blue2 (E132)
180 mg: Gelatină Dioxid de titan (E171) Oxid roşu de fer (E172) Oxid negru de fer (E172) Oxid galben de fer (E172)
250 mg: Gelatină Dioxid de titan (E171)
Cerneală de inscripţionare Cerneală neagră: Shellac Macrogol Hidroxid de amoniu concentrat Hidroxid de potasiu Oxid negru de fer (E172)

Precauții:

Înainte să luaţi Brastoryn, adresaţi-vă medicului dumneavoastră, farmacistului sau asistentei medicale,
• deoarece trebuie să fiţi supravegheat îndeaproape pentru a detecta apariţia unei forme severe de infecţie a plămânilor denumită pneumonie cu Pneumocystis carinii (PPC). Dacă sunteţi un pacient recent diagnosticat (cu glioblastom multiform) este posibil să vi se prescrie Brastoryn în schema de tratament de 42 de zile, în asociere cu radioterapie. În acest caz, medicul dumneavoastră vă va prescrie şi medicamente pentru prevenirea apariţiei acestei forme de pneumonie (PPC).
• dacă aveţi număr scăzut de celule roşii în sânge (anemie), de globule albe şi trombocite sau aveţi tulburări de coagulare a sângelui înaintea iniţierii tratamentului sau în timpul tratamentului. Medicul dumneavoastră poate decide să vă reducă doza de medicament, să întrerupă, să oprească sau să schimbe tratamentul. De asemenea, puteţi avea nevoie de un alt tratament. În unele cazuri, poate fi necesară întreruperea definitivă a tratamentului cu Brastoryn. Pentru urmărirea reacţiilor adverse ale Brastoryn asupra celulelor din sânge, vi se vor efectua frecvent teste de sânge în timpul tratamentului.
• deoarece este posibil să aveţi un risc mic de alte modificări ale celulelor sângelui, inclusiv leucemie.
• dacă aveţi greaţă (senzaţie de rău la stomac) şi/sau vărsături care sunt frecvent asociate cu administrarea Brastoryn, medicul vă poate prescrie un medicament (un antiemetic) pentru a vă ajuta să preveniţi vărsăturile. Dacă vărsaţi frecvent înaintea sau în timpul tratamentului cereţi sfatul medicului dumneavoastră cu privire la momentul cel mai potrivit pentru administrarea Brastoryn pentru a preveni vărsăturile. Dacă vărsaţi după ce aţi administrat o doză, nu luaţi o a doua doză în aceeaşi zi.
• dacă faceţi febră sau apar semnele unei infecţii, adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră.
• dacă aveţi vârsta mai mare de 70 de ani, puteţi fi mai predispus la infecţii, vânătăi sau sângerări.
• dacă aveţi probleme de ficat sau rinichi, poate fi necesar să vi se modifice doza de Brastoryn.

Copii şi adolescenţi
Nu administraţi acest medicament copiilor cu vârsta mai mică de 3 ani deoarece nu a fost încă studiat. Există informaţii limitate în cazul pacienţilor cu vârsta mai mare de 3 ani care au utilizat Brastoryn.

Atenționări:

Conducerea vehiculelor şi folosirea utilajelor Brastoryn vă poate face să vă simţiţi obosit/ă sau somnolent/ă. În acest caz, nu trebuie să conduceţi vehicule sau să folosiţi utilaje până când nu observaţi cum vă afectează acest medicament.

Brastoryn conţine lactoză. Brastoryn capsule conţine lactoză (o formă de zahăr). Dacă medicul dumneavoastră v-a atenţionat că aveţi intoleranţă la unele categorii de glucide, vă rugăm să-l întrebaţi înainte de a lua acest medicament.

Reacții adverse ale Brastoryn, capsule:

Ca toate medicamentele, acest medicament poate provoca reacţii adverse, cu toate că nu apar la toate persoanele.
Adresaţi-vă de urgenţă medicului dumneavoastră dacă prezentaţi oricare dintre următoarele:
• reacţii alergice (de hipersensibilitate) severe (urticarie, respiraţie şuierătoare sau alte dificultăţi de respiraţie),
- sângerări necontrolate,
- convulsii,
- febră,
- durere de cap severă, persistentă.

Tratamentul cu Brastoryn poate determina o scădere a numărului anumitor tipuri de celule din sânge. Acest fapt poate determina o tendinţă crescută de apariţie a vânătăilor sau a sângerării, a anemiei (un număr redus de celule roşii în sânge), a febrei şi a rezistenţei scăzute la infecţii. Reducerea numărului celulelor din sânge este de obicei de scurtă durată. În unele cazuri poate fi prelungită, putând duce la o formă severă de anemie (anemie aplastică). Medicul vă va urmări în mod regulat starea de sănătate prin efectuarea unor teste de sânge şi va decide dacă aveţi nevoie de vreun tratament specific. În unele cazuri, doza de Brastoryn va fi redusă sau se va întrerupe definitiv administrarea sa.

Reacţii adverse din studiile clinice:
Brastoryn în asociere cu radioterapia la pacienţii cu glioblastom nou diagnosticat Pacienţii care utilizează Brastoryn în asociere cu radioterapia pot avea reacţii adverse diferite de pacienţii care utilizează doar Brastoryn. Pot să apară următoarele reacţii adverse, care pot necesita îngrijire medicală.

Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): pierdere a poftei de mâncare, dureri de cap, constipaţie (dificultate de a avea scaun), greaţă (senzaţie de rău la stomac), vărsături, erupţie trecătoare la nivelul pielii, cădere a părului, oboseală.

Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): infecţii la nivelul gurii, infectare a plăgilor, reducere a numărului celulelor din sânge (neutropenie, trombocitopenie, limfopenie, leucopenie), creştere a glicemiei, scădere în greutate, modificări ale statusului mental sau a stării de alertă, anxietate/depresie, somnolenţă, dificultate de a vorbi, tulburări de stabilitate, ameţeli, confuzie, uitare, dificultate de concentrare, imposibilitate de a adormi sau de a menţine somnul, senzaţie de furnicături, vânătăi, tremurături, tulburări de vedere sau vedere înceţoşată, vedere dublă, tulburări de auz, scurtarea respiraţiei, tuse, cheaguri în vasele de sânge de la nivelul picioarelor, retenţie de lichid, umflare a picioarelor, diaree, dureri de stomac şi abdominale, senzaţie de arsură în capul pieptului, disconfort gastric, dificultate la înghiţire, uscăciune a gurii, iritaţii sau înroşire a pielii, piele uscată, mâncărime, slăbiciune musculară, dureri articulare, dureri musculare, urinare frecventă, dificultate în reţinerea urinii, reacţii alergice, febră, leziuni determinate de radioterapie, umflare a feţei, durere, modificări de percepţie a gustului, teste ale funcţiei ficatului neobişnuite.

Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane): simptome asemănătoare gripei, pete roşii sub piele, poate determina umflarea feţei sau slăbiciune musculară, scăderea concentraţiei de potasiu din sânge, creştere în greutate, tulburări ale dispoziţiei, halucinaţii şi deteriorarea memoriei,
paralizie parţială, diminuarea coordonării mişcărilor, dificultate de înghiţire, diminuarea sensibilităţii, pierdere parţială a vederii, uscăciune sau durere oculară, surditate, infecţii ale urechii medii, zgomote în urechi, durere auriculară, palpitaţii (când se pot simţi bătăile inimii), cheaguri în vasele de sânge de la nivelul plămânului, hemoragie cerebrală (accident vascular cerebral), tensiune arterială mare, pneumonie, inflamaţia sinusurilor, bronşită, răceală sau gripă, umflarea stomacului, dificultate de a controla tranzitul intestinal, hemoroizi, descuamarea pielii, creşterea sensibilităţii pielii la lumina solară, modificarea culorii pielii, transpiraţie abundentă, leziuni musculare, dureri de spate, dificultate în urinare, sângerări vaginale, impotenţă sexuală, menstre absente sau abundente, iritaţii vaginale, durere la nivelul sânilor, bufeuri, tremurături, decolorarea limbii, modificări de percepţie a mirosurilor, sete, tulburări la nivelul dinţilor.

Monoterapia cu Brastoryn la pacienţii cu glioame recurente sau progresive Pot să apară următoarele reacţii adverse, care pot necesita îngrijire medicală.
Foarte frecvente (pot afecta mai mult de 1 din 10 persoane): scădere a numărului de celule din sânge (neutropenie sau limfopenie, trombocitopenie), pierdere a poftei de mâncare, dureri de cap, vărsături, greaţă (senzaţie de rău la stomac), constipaţie (dificultate de a avea scaun).
Frecvente (pot afecta până la 1 din 10 persoane): pierdere în greutate, oboseală, ameţeli, senzaţie de furnicături, scurtare a respiraţiei, diaree, dureri abdominale, disconfort gastric, erupţii trecătoare la nivelul pielii, mâncărime, cădere a părului, febră, slăbiciune, tremurături, stare de rău, durere, modificări de percepţie a gustului.

Mai puţin frecvente (pot afecta până la 1 din 100 persoane): scădere a numărului de celule din sânge (pancitopenie, anemie, leucopenie).

Rare (pot afecta până la 1 din 1000 persoane): tuse, infecţii, inclusiv pneumonie.

Foarte rare (pot afecta până la 1 din 10000 persoane): înroşire a pielii, urticarie (băşici), erupţii la nivelul pielii, reacţii alergice.

Alte reacţii adverse:
Au fost observate cazuri foarte rare de erupţii severe cu umflături ale pielii, inclusiv la nivelul palmelor şi tălpilor sau de înroşire dureroasă a pielii şi/sau vezicule pe corp sau la nivelul gurii. În cazul apariţiei acestora, adresaţi-vă imediat medicului dumneavoastră.

Foarte rar au fost raportate cazuri de reacţii adverse pulmonare la Brastoryn. De obicei, pacienţii prezintă dificultăţi de respiraţie şi tuse. Spuneţi medicului dumneavoastră dacă aveţi oricare dintre aceste simptome.

Foarte rar, pacienţii care utilizează Brastoryn sau medicamente asemănătoare pot prezenta un risc scăzut de apariţie a altor cancere, inclusiv leucemie.

Au fost observate cazuri de reacţii adverse la nivelul ficatului, inclusiv creştere a concentraţiilor din sânge ale enzimelor ficatului, creştere a valorii bilirubinei din sânge, afectări ale fluxului biliar (colestază) şi hepatită.

Dacă manifestaţi orice reacţii adverse, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului. Acestea includ orice posibile reacţii adverse nemenţionate în acest prospect.

Interacțiuni cu alte medicamente:

Brastoryn împreună cu alte medicamente
Spuneţi medicului dumneavoastră sau farmacistului dacă luaţi, aţi luat recent sau s-ar putea să luaţi orice alte medicamente.

Administrarea de Brastoryn, capsule în sarcină / alaptare:

Dacă sunteţi gravidă, credeţi că aţi putea fi gravidă sau intenţionaţi să rămâneţi gravidă, adresaţi-vă medicului dumneavoastră sau farmacistului pentru recomandări înainte de a lua acest medicament. Acest lucru este necesar deoarece nu trebuie să urmaţi tratament cu Brastoryn în timpul sarcinii decât dacă acesta este clar recomandat de către medicul dumneavoastră.

Atât femeile, cât şi bărbaţii trebuie să utilizeze metode contraceptive eficace în timpul tratamentului cu Brastoryn.

Trebuie să opriţi alăptarea în timp ce utilizaţi Brastoryn.
Fertilitatea masculină Brastoryn poate determina infertilitate permanentă. Pacienţii bărbaţi trebuie să utilizeze metode contraceptive eficiente şi sunt sfătuiţi să nu conceapă un copil timp de până la 6 luni după întreruperea definitivă a tratamentului. Se recomandă consiliere medicală cu privire la posibilitatea conservării spermei înainte de începerea tratamentului.

Prezentare ambalaj:

5 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac verde opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “5” cu cerneală neagră.
20 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac portocaliu opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “20” cu cerneală neagră.
100 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac roşu-violet opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “100” cu cerneală neagră.
140 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac albastru opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “140” cu cerneală neagră.
180 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac brun opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “180” cu cerneală neagră.
250 mg. Capsule gelatinoase tari, mărimea 0, cu capac alb opac /corp alb opac, inscripţionate pe corp cu “250” cu cerneală neagră.

Forma de prezentare: flacon PEÎD Flacoane din polietilenă de înaltă densitate, cu sistem de închidere din polipropilenă securizat pentru copii, cu inel din poliester şi desicant, conţinând 5 capsule.

Forma de prezentare: plicuri Plicurile sunt alcătuite din hârtie cu un strat liniar de polietilenă cu densitate scăzută (stratul exterior), aluminiu şi copolimer etilenă-acid acrilic (stratul interior). Fiecare plic conţine o capsulă şi este inclus într-o cutie de carton. Fiecare cutie de carton conţine 5 sau 20 capsule, ambalate individual în plicuri.

Este posibil ca nu toate mărimile de ambalaj să fie comercializate.

Condiții de păstrare:

Nu lăsaţi acest medicament la vederea şi îndemâna copiilor, păstraţi-l, de preferinţă, în dulap încuiat. Ingestia accidentală poate fi letală pentru copii.
Nu utilizaţi acest medicament după data de expirare înscrisă pe etichetă şi cutie, după EXP. Data de expirare se referă la ultima zi a lunii respective.
Forma de prezentare în flacon din PEÎD Ase păstra la temperaturi sub 30°C. A se păstra în flaconul original, pentru a fi protejat de umiditate. A se păstra flaconul bine închis.
Forma de prezentare în plic 5 mg, 20 mg: A se păstra la temperaturi sub 25°C. 100 mg, 140 mg, 180 mg, 250 mg : A se păstra la temperaturi sub 30°C.
Anunţaţi farmacistul dacă observaţi orice modificări în aspectul capsulelor
Nu aruncaţi niciun medicament pe calea apei sau a reziduurilor menajere. Întrebaţi farmacistul cum să aruncaţi medicamentele pe care nu le mai folosiţi. Aceste măsuri vor ajuta la protejarea mediului.
Alte medicamente cu substanța activă temozolomidum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Brastoryn, capsule(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Brastoryn, capsule vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.
 
 
 
Accept cookies Informare Cookies Site-ul ROmedic.ro foloseşte cookies pentru a îmbunătăţi experienţa navigării, a obține date privind traficul și performanța site-ului și a livra publicitate mai eficient.
Găsiți informații detaliate în Politica cookies și puteți gestiona consimțământul dvs din Setări cookies.