Prospect Piascledine 300, capsule

Substanța activă: plante
Producator: Laboratoires Expanscience, Franta
Clasa ATC: [A01AD]: tractul digestiv si metabolism >> produse pentru cavitatea bucala >> produse pentru cavitatea bucala >> alte preparate pentru tratamentul local

Indicații Piascledine 300, capsule:

Medicamentul are actiune trofica.

Este utilizat ca adjuvant:
- in reumatologie: tratament adjuvant al durerilor artrozice.
- in stomatologie: tratament adjuvant al parodontopatiilor

Contraindicații:

Nu utilizati Piascledine 300 daca sunteti alergic (hipersensibil) la avocado, soia, arahide sau la oricare dintre celelalte componente ale Piascledine 300.

Administrare Piascledine 300, capsule:

Se administreaza oral o capsula Piascledine 300 pe zi, in timpul mesei. Capsula se inghite cu un pahar mare de apa.
Daca utilizati mai mult decat trebuie din Piascledine 300
Adresati-va imediat medicului.
Daca uitati sa utilizati Piascledine 300
Nu luati o doza dubla pentru a compensa doza uitata.
Daca aveti orice intrebari suplimentare cu privire la acest medicament, adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Compoziție Piascledine 300, capsule:

Substantele active sunt extract insaponificabil din ulei de soia 200 mg si extract insaponificabil din ulei de avocado 100 mg.

Celelalte componente sunt: continutul capsulei: dioxid de siliciu coloidal anhidru, butilhidroxitoluen, polisorbat 80, gelatina; capsula: corp- dioxid de titan (E171), gelatina; cap: dioxid de titan (E171), oxid galben de fer (E172), eritrozina (E127), gelatina

Precauții:

Nu depasiti doza recomandata.

Atenționări:

Conducerea vehiculelor si folosirea utilajelor
Piascledine 300 nu afecteaza capacitatea de a conduce vehicule sau de a folosi utilaje.

Reacții adverse ale Piascledine 300, capsule:

Ca toate medicamentele, Piascledine 300 poate determina reactii adverse, cu toate ca nu apar la toate persoanele.
Rar pot apare regurgitari cu miros lipidic, care pot fi evitate prin administrarea capsulei in timpul mesei.
Rar pot apare reactii de hipersensibilitate.
Foarte rar, concentratia plasmatica a enzimelor hepatice (transaminaze, fosfataza alcalina si gama-glutamil transpeptidaza) poate creste.
Mai pot apare diaree, dureri de stomac.
Daca vreuna dintre reactiile adverse devine grava sau daca observati orice reactie adversa nementionata in acest prospect, va rugam sa comunicati medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Interacțiuni cu alte medicamente:

Va rugam sa spuneti medicului dumneavoastra sau farmacistului daca luati sau ati luat recent orice alte medicamente, inclusiv dintre cele eliberate fara prescriptie medicala.

Utilizarea Piascledine 300 cu alimente si bauturi
Capsula se inghite cu multa apa.

Administrarea de Piascledine 300, capsule în sarcină / alaptare:

Adresati-va medicului dumneavoastra sau farmacistului pentru recomandari inainte de a lua orice medicament.
Studiile la animale de laborator nu au permis obtinerea unor informatii sigure cu privire la posibilele efecte teratogene. In prezent, nu exista date clinice suficiente pentru evaluarea unui eventual efect malformativ sau fetotoxic dupa administrarea Piascledine 300 la gravide. Ca urmare, nu se recomanda administrarea medicamentului in timpul sarcinii.

In lipsa datelor privind excretia substantelor active in laptele matern, nu se recomanda administrarea medicamentului in timpul alaptarii.

Prezentare ambalaj:

Piascledine 300 se prezinta sub forma de capsule cu corp portocaliu, cap cenusiu opac, continand o pasta de culoare bruna, inscriptionate cu P 300.

Condiții de păstrare:

Nu utilizati Piascledine 300 dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj dupa EXP.. Data de expirare se refera la ultima zi a lunii respective.
A se pastra la temperaturi sub 25 grade C, in ambalajul original.
A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.
Medicamentele nu trebuie aruncate pe calea apei menajere sau a reziduurilor menajere. Intrebati farmacistul cum sa eliminati medicamentele care nu va mai sunt necesare. Aceste masuri vor ajuta la protejarea mediului.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Piascledine 300, capsule(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Piascledine 300, capsule vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.