Prospect AFTOLIZOL, sol.ext.

Substanța activă: plante
Producator: Meduman S.A., Romania
Clasa ATC: [A01AD]: tractul digestiv si metabolism >> produse pentru cavitatea bucala >> produse pentru cavitatea bucala >> alte preparate pentru tratamentul local

Indicații AFTOLIZOL, sol.ext.:

Aftolizol este indicat in tratamentul stomatitelor aftoase de etiologie variabila, stomatitelor microbiene sau initial virale si apoi suprainfectate, stomatitelor micotice.

Contraindicații:

Datorita continutului in miere de albine, acest medicament este contraindicat la persoanele cu alergie la mierea de albine.

Administrare AFTOLIZOL, sol.ext.:

Doza recomandata este de o jumatate de lingurita solutie bucofaringiana Aftolizol de 3-5 ori pe zi.

Solutia bucofaringiana se mentine in cavitatea bucala timp de 3-5 minute (asigurându-se acoperirea intregii suprafete a mucoasei bucale), dupa care se inghite.

Durata tratamentului este de 10-14 zile (uneori mai mult).

Compoziție AFTOLIZOL, sol.ext.:

100 g solutie bucofaringiana contin extract lichid etanolic 50º (v/v) de petale de trandafir (1:1), 15 g si excipienti: miere de albine, apa purificata.

Administrarea de AFTOLIZOL, sol.ext. în sarcină / alaptare:

Aftolizol se poate administra in timpul sarcinii si alaptarii.

Prezentare ambalaj:

Cutie cu un flacon de sticla bruna continand 50 ml solutie.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu AFTOLIZOL, sol.ext.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul AFTOLIZOL, sol.ext. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.