Prospect NEPHRAMINE, sol.perf.

Substanța activă: combinatii
Clasa ATC: [B05BA]: sange si organe hematopoietice >> substituenti de plasma si solutii perfuzabile >> solutii pentru administrare intravenoasa >> solutii pentru alimentatie parenterala

Indicații NEPHRAMINE, sol.perf.:

Nephramine este recomandat atat adultilor cat si copiilor alaturi de alte medicamente, pentru a imbunatatii suportul nutritional pentru pacientii cu sindromul uremic (uremia), in special atunci cand alimentatia este imposibila sau impracticabila.

Contraindicații:

Nephramine este contraindicat pacientilor cu hiperamoniemie, cu volumul scazut al circulatiei sangelui sau cu hipersensibilitate la medicament.

Atenționări:

Nephramine contine aluminiu, fiind toxic pentru organism.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu NEPHRAMINE, sol.perf.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul NEPHRAMINE, sol.perf. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.