Prospect Endofalk Pulb.sol.orala

Substanța activă: combinatii
Producator: Dr. Falk Pharma GmbH Germania
Clasa ATC: [A06AD]: tractul digestiv si metabolism >> laxative >> laxative >> laxative osmotice
Categoria: Afectiuni diverse

Indicații Endofalk Pulb.sol.orala:

Evacuarea continutului intestinului gros inainte de efectuarea colonoscopiei.

Contraindicații:

Ileus sau suspiciune de ileus, obstructie sau perforatie gastro-intestinala, risc de perforatie gastro-intestinala, colita foarte activa, megacolon toxic, tulburari ale evacuarii gastrice, hipersensibilitate

Administrare Endofalk Pulb.sol.orala:

Prepararea solutiei: 2 plicuri se dizolva intr-un litru de apa calduta. Mod de administrare: Cu aproximativ 4 ore inainte de investigatie, in portii de 200-300 ml, la un interval de 10 minute intre portii. Se consuma 3-4 litri de solutie pentru o examinare completa colonoscopica. De asemenea, cantitatea totala necesara poate fi administrata in seara de dinaintea investigatiei sau o parte seara si restul dimineata, inaintea investigatiei, pana cand efluentul rectal devine clar, fara reziduuri solide.

Compoziție Endofalk Pulb.sol.orala:

Pulbere pentru solutie orala cu macrogol 3350 52,500 g, clorura de potasiu 0,185 g, clorura de sodiu 1,4 g, bicarbonat de sodiu 0,715 g si excipienti (zaharina sodica, aroma de portocala, aroma de fructul pasiunii, dioxid de siliciu coloidal anhidru);

Atenționări:

Solutia se poate pastra la frigider max. 48 de ore. Poate sa scada absorbtia contraceptivelor minidozate sau a altor medicamente cu eliberare prelungita.

Reacții adverse ale Endofalk Pulb.sol.orala:

Balonare, senzatie de plenitudine sau greata. Mai rar: varsaturi, crampe abdominale, iritatie anala

Prezentare ambalaj:

6 plicuri.
Medicamente cu indicații asemănătoare cu Endofalk Pulb.sol.orala(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul Endofalk Pulb.sol.orala vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.