Prospect TANTUM CREMA FORTE 5, crema

Substanța activă: benzydaminum
Clasa ATC: [M02AA]: sistemul muscular-scheletic >> preparate topice pentru leziuni si algii musculare >> produse topice pentru articulatii si muschi >> antiinflamatoare nesteroidiene de uz topic

Indicații TANTUM CREMA FORTE 5, crema:

Afectiuni dureroase sau inflamatorii al sistemului musculo-scheletal post-chirurgie, traumatisme si in medicina sportiva; dureri musculo-scheletale de origine reumatica; mialgii, tendinite, bursite, contuzii, intinderi si febre musculare.

Contraindicații:

Hipersensibilitatea la produs.

Administrare TANTUM CREMA FORTE 5, crema:

Aplicatii locale, la nivelul tegumentului, de 2-3 ori pe zi.

Acțiune:

Antiinflamator, antiseptic, analgezic local cu buna penetrare in tesuturi.

Compoziție TANTUM CREMA FORTE 5, crema:

Benzidamin hidroclorid.
Tantum crema forte contine 5% benzidamina hicroclorid.

Precauții:

Se recomanda citirea cu atentie a produsului inainte de folosire.Daca apar manifestari neplacute adresati-va medicului sau farmacistului.

Reacții adverse ale TANTUM CREMA FORTE 5, crema:

Nu s-au semnalat.
Alte medicamente cu substanța activă benzydaminum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu TANTUM CREMA FORTE 5, crema(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul TANTUM CREMA FORTE 5, crema vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.