Prospect BRULAMYCIN, sol. oft.

Substanța activă: tobramycinum
Producator: Biogal
Clasa ATC: [S01AA]: organe senzitive >> produse oftalmologice >> antiinfectioase >> antibiotice

Indicații BRULAMYCIN, sol. oft.:

Pentru tratamentul local al infectiilor structurilor externe ale ochiului si anexelor sale, provocate de germeni sensibili: blefarite, conjunctivite, keratite bacteriene, infectii postoperatorii.

Contraindicații:

Alergie la tobramicina sau alte antibiotice aminoglicozidice; in caz de ineficacitate se inlocuieste in functie de sensibilitatea germenilor.

Administrare BRULAMYCIN, sol. oft.:

Instilatii in sacul conjunctival, obisnuit cate o picatura de 5 ori/zi, in cazurile grave la fiecare 1/2 de ora; durata tratamentului este de 5-15 zile.

Acțiune:

Antibiotic aminoglicozidic eficace fata de bacteriile obisnuite in infectiile oculare Staph. aureus, Staph. epidermidis, Ps. aeruginosa, Proteus, E. coli.

Compoziție BRULAMYCIN, sol. oft.:

Colir continand tobramicina (sulfat) 0,3%

Reacții adverse ale BRULAMYCIN, sol. oft.:

Uneori prurit, iritatie si edem palpebral, eritem conjunctival; rareori reactii alergice.
Alte medicamente cu substanța activă tobramycinum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu BRULAMYCIN, sol. oft.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul BRULAMYCIN, sol. oft. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.