Prospect GASTRAZOLE, caps.

Substanța activă: omeprazolum
Clasa ATC: [A02BC]: tractul digestiv si metabolism >> antiacide, antiulceroase, antiflatulente >> medicamente pentru tratamentul ulcerului peptic >> inhibitori ai pompei protonice

Indicații GASTRAZOLE, caps.:

Gastrazole este un medicament pentru gastrita.
Este utilizat pentru a trata afectiunile cauzate de aciditatea excesiva din stomac, precum: ulcerul si bolile de reflux (refluxul este cunoscut ca "arsuri la stomac").

Contraindicații:

Informati medicul daca aveti reactii alergice la alte medicamente gastrice ca omeprazole, pantoprazole sau lansoprazole.
De asemenea, spuneti medicului daca sunteti insarcinata sau daca alaptati ori daca suferiti de afectiuni hepatice.

Administrare GASTRAZOLE, caps.:

Luati medicamentul asa cum v-a prescris medicul dvs. Nu luati o doza dubla si nici mai mica.
Puteti sa luati Gastrazole cu sau fara alimente.

Reacții adverse ale GASTRAZOLE, caps.:

Gastrazole poate cauza ameteli. Daca va simtiti ametit nu conduceti si nu faceti nicio activitate care necesita sa fiti alert.
Alte efecte adverse semnalate:
- dureri de cap
- diaree
- greata
- balonari
Alte medicamente cu substanța activă omeprazolum:
Medicamente cu indicații asemănătoare cu GASTRAZOLE, caps.(din aceeași clasă):
Dacă ați descoperit inexactități în prospectul GASTRAZOLE, caps. vă rugăm să ne sesizați printr-un mesaj rapid de pe pagina de contact. Mulțumim anticipat!
Echipa ROmedic nu încurajează autotratamentul. Este foarte periculos să luați medicație fără indicația medicului. Nu există medicament "sigur", toate au efecte adverse, dintre care unele pot fi fatale. Prospectul medicamentului nu este suficient...există medicamente care pot fi nocive doar în anumite condiții, nespecificate pe prospect. ROmedic nu își asumă responsabilitatea asupra efectelor pe care acest site le are asupra vizitatorilor.